04. lipanj. 2019.

Poziv: cITy upgrade konferencija

Sve što trebate znati o eRačunu, projektu razvoja širokopojasnog interneta, Centru dijeljenih usluga i jedinstvenom upravnom mjestu, prilikama za financiranje digitalizacije gradova i pripremama gradova za 5G mrežu. Zadnji poziv za prijavu sudjelovanja.

Udruga gradova organizira drugu po redu konferenciju pod nazivom „cITy upgrade“ koja će se održati 7. lipnja 2019. godine u Velikoj vijećnici Grada Krka. City upgrade je događanje Udruge gradova koje okuplja one koji aktivno sudjeluju u tehnološkom razvoju lokalne zajednice i žele odgovore i rješenja za izazove s kojima se susreću. Održava se 7. lipnja 2019. godine u Vijećnici Grada Krka.

Ažurirani dnevni red dostupan je na službenoj internetskoj stranici konferencije http://cityupgrade.hr/

„cITy upgrade“ je događanje koje okuplja one koji aktivno sudjeluju u tehnološkom razvoju lokalne zajednice i žele odgovore i rješenja za izazove s kojima se susreću. Na ovogodišnjoj konferenciji razgovarat ćemo o strateškim planovima razvoja digitalne uprave, povezivanju državnih i lokalnih razvojnih planova te aktualnostima u razvoju dvije povezane ključne komunikacijske infrastrukture – širokopojasnom internetu (PRŠI) i 5G mobilnoj mreži.

Na ovogodišnjoj konferenciji predstavit će nam se nekoliko najboljih europskih primjera iz Švedske, Francuske i Ujedinjenog Kraljevstva. Radni jezik konferencije je hrvatski uz osiguran simultani prijevod.

Potvrde sudjelovanja na „cITy upgrade“ konferenciji primaju se na službenoj internetskoj stranici konferencije http://cityupgrade.hr/ Članovi Udruge gradova ne plaćaju kotizaciju za sudjelovanje na konferenciji, ali je registracija obavezna. Broj sudionika po jednom gradu nije ograničen. Molim da prijavu na konferenciju obavite što prije zbog ograničenog ukupnog broja mjesta.