06. lipanj. 2017.

Poziv na konferenciju: Digitalna budućnost – gradovi i stvarnost

Pozivamo Vas na godišnju konferenciju udruge Major Cities of Europe pod nazivom Digitalna budućnost – Gradovi i stvarnost (The Digital Future – Cities Facing the Reality). Ulaz besplatan za članove Udruge gradova.

Zadovoljstvo nam je podsjetiti Vas i pozvati na godišnju međunarodnu konferenciju Digitalna budućnost – gradovi i stvarnost koja se od 12. do 14. lipnja 2017. godine održava u hotelu International u Zagrebu. Riječ je o prestižnom godišnjem događaju udruge Major Cities of Europe – IT Users group  o čijoj izvrsnosti svjedoči 35-godišnja uspješna tradicija. Konferenciju organiziraju Grad Zagreba i udruga Major Cities of Europe – IT Users group uz partnerstvo Razvojne agencije Zagreb – TPZ.

Na ovogodišnjoj konferenciji svoj rad će predstaviti istaknuti svjetski stručnjaci iz više od 17 zemalja svijeta, predstavnici Europske komisije te šire akademske zajednice. Uvaženi govornici koji će detaljnije prezentirati najbolje domaće prakse su Bernard Gršić – državni tajnik Središnjeg državnog ureda za razvoj digitalnog društva, Igor Andrović – župan Virovitičko-podravske županije, Mirka Jozić – pročelnica Gradskog ureda za gospodarstvo, rad i poduzetništvo, Željko Jurić -pročelnik Zavoda za informatičku djelatnost Grada Rijeke te ostali visoki predstavnici hrvatskih gradova.

Pridružite nam se te budite i Vi dijelom ovog prestižnog događaja koji Vam uz formalni dio nudi i niz pomno osmišljenih manje formalnih sadržaja  poput mogućnosti sudjelovanja u interaktivnim  World Cafe raspravama, okruglim stolovima ali i svečanom prijemu i  gala večeri.

Pregled tema i program konferencije možete pronaći na poveznici: http://www.majorcities.eu/conferences/2017-zagreb/. Službeni jezik konferencije je engleski s osiguranim prijevodom na hrvatski jezik. Sve detalje vezane uz prijavu  saznajte ovdje.

Za sve dodatne informacije ljubazno Vas molimo da nas što prije kontaktirate na mce2017@zagreb.hr

Pozivnica_MCE2017.

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?