Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

19. studeni. 2018.

Poziv na konferenciju “zaGOspodarimo otpadom”

Ministarstvo zaštite okoliša i energetike i Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost pozivaju sve zainteresirane predstavnike gradova na konferenciju “zaGOspodarimo otpadom”, koja će se održati 27. studenoga 2018. godine u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma s početkom u 10.30 sati.

Cilj konferencije je ukazati na važnost učinkovitog gospodarenja otpadom. Kroz različite tematske cjeline sudionici će se moći upoznati s primjerima dobre prakse te dobiti odgovore na pitanja o uspostavi sustava gospodarenja otpadom.

Panelisti su gradonačelnici Slavonskog Broda Mirko Duspara, Pule Boris Miletić, Zaprešića Željko Turk i načelnik općine Vojnić Nebojša Andrić. Oni će kroz panel raspravu “(ne)MOGUĆA misija” podijeliti svoja iskustva o tome kako na najbolji mogući način građanima omogućiti razvrstavanje otpada. Sudionici će također imati priliku postavljati pitanja izravno ministru zaštite okoliša i energetike dr. sc. Tomislavu Ćoriću te direktoru Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, gospodinu Dubravku Ponošu.

Svoje sudjelovanje prijavite na mzoe.go@mzoe.hr (ime i prezime, kontakt) do četvrtka 22. studenoga 2018. godine.

Svi detalji o konferenciji nalaze se u privitku.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija