03. srpanj. 2018.

Poziv na webinar “Strategija Pametnog grada Karlovca”

Na ovom on-line događanju (webinaru) 4. srpnja 2018. godine u 14 sati gradonačelnik Damir Mandić i njegov tim prezentirat će Strategiju razvoja Pametnog grada Karlovca – Smart City Karlovac, uključivo ciljeve, prioritetne mjere i indikativne projekte.

Strategija Pametnog grada Karlovca

U današnjem trenutku, više nego ikad, kao što je navedeno u Strategiji, u kontekstu Karlovca kao Pametnog grada, gradski čelnici zajednički sa svojim sugrađanima trebaju preusmjeriti Grad u održiv dugoročni rast i razvoj, poštujući osnovne postulate dobrobiti za čovjeka kao pojedinca, zajednicu u cjelini, prirodni okoliš te svijet gospodarskih subjekata kao glavnih pokretača demografske, sociološke i ekonomske preobrazbe Karlovca u Karlovac budućih generacija. Unaprijediti Grad i njegov izgled, funkcionalnost, financijsku stabilnost, otvoriti nove razvojne mogućnosti i osigurati održivost poslovnog eko sustava primjenjujući zelenu infrastrukturu prostora, oživjeti gradsku povijest, tradiciju, kulturu i ponos na suvremen, svjež i održiv način, učiniti život dobrim za svakoga, vizija je koja se uz pametno upravljanje sustavom i izvrsnost u primjeni koncepta Pametnog grada Karlovca te iskrenu i otvorenu suradnju s svim našim sugrađanima, čini mogućom!

Naziv:  Strategija Pametnog grada Karlovca
Vrijeme:  Srijeda, 4 srpanj 2018, 14:00 – 14:45 sati

Za prijavu posjetite:

Nakon uspješne registracije dobit ćete e-mail potvrde s poveznicom za prijavu na sam događaj.

Za više informacija:

Hvala Vam unaprijed na prijavi i sudjelovanju!