Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

16. rujan. 2018.

Prezentacija rezultata mapiranja kreativne Koprivnice

Koprivnica je prva u mreži Kreativnih gradova Hrvatske zaokružila ciklus uvodnih radionica mapiranja te je 14. rujna 2018. u Gradskoj vijećnici održano predstavljanje rezultata.

U opsežnom prezentiranom dokumentu sistematizirani su doživljaji i atributi koje su predstavnici gradskih kulturnih ustanova i udruga najčešće isticali tijekom prethodnih radionica, a u dinamičnoj raspravi pojedine su stavke dopunjene i korigirane. Tako je otvoren katalog ‘vrućih’ pitanja na koja treba odgovoriti konkretnim projektima i u hodu ‘brusiti’ zaključke kroz intenzivan društveni dijalog.

Tijekom rasprave, osobit je interes potakla tema uspostave međuresornog tijela za sustavno poticanje razvoja stvaralaštva i poduzetništva u kulturnim i kreativnim djelatnostima, kao model koji se u mnogim svjetskim gradovima pokazao uspješnim i učinkovitim.

U sljedećoj fazi predstoji izrada akcijskog plana, proces redefiniranja esencije identiteta grada i arhitekture brenda, te razvoj kreativnih projektnih ideja i poduzetničkih projekata.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija