26. lipanj. 2019.

Prijave za Nacionalnu konferenciju savjeta mladih otvaraju se 3. srpnja!

U organizaciji Udruge gradova u RH, Grada Slavonskog Broda i Savjeta mladih Grada Slavonskog Broda, tradicionalna Nacionalna konferencija savjeta mladih održat će se od 20. do 22. rujna ove godine u Slavonskom Brodu. Konferencija je središnji godišnji susret za sve savjete mladih u Hrvatskoj te će ove godine doživjeti četvrto uzastopno izdanje!

Prijave za sudionike otvorene 3. srpnja i trajat će do 20. kolovoza. Sve informacije i okvirni program bit će objavljeni do tada.

Konferencija za cilj ima jačanje uloge savjeta mladih u procesima donošenja odluka i kreiranju lokalnih politika te izgradnju kapaciteta samih članova savjeta mladih. Svake godine broj sudionika se povećava, a 2018. godine u Puli se okupilo više od 130 sudionika. Termin održavanja je od 20. do 22. rujna ove godine.

U tri dana trajanja konferencije stručnjaci iz područja rada s mladima doprinijet će kvaliteti programa i rasprava na Konferenciji. Ipak, najveći fokus bit će na samim članovima savjeta mladih koji će zajedničkim radom na temelju primjera dobre prakse iznjedriti konkretne rezultate Konferencije koji mogu biti korisni za njihov svakodnevni rad.

Zaključke s prošlogodišnje konferencije možete pronaći na http://www.udruga-gradova.hr/nksm/.

Veselimo se ponovnom susretu!