Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

07. studeni. 2018.

Projekt „Ženska perspektiva”

U sklopu projekta „Ženska perspektiva“ 65 slavonskih poduzetnica iz sedam manje razvijenih županija na trodnevnom se putovanju u Istri upoznalo s radom istarskih poduzetnica uspješno udruženih u udrugu BPW Pula od kojih su saznale kako na tržištu povećati prodaju svojih proizvoda.

Poduzetnice iz sedam slavonskih manje razvijenih županija Republike Hrvatske ocijenile su vrlo visokim ocjenama koristi koje su imale od trodnevnog studijskog putovanja u Istru kao jednu od aktivnosti projekta Ženska perspektiva. Posebice su ocijenile vrlo korisnim izuzetno dobro organizirana predstavljanja poduzetničkih pothvata istarskih poduzetnica, njihova obiteljskog poslovanja, godine upornog rada i osvajanja kupaca i tržišta, tema i bogatog iskustva, te iznad svega perspektivu moguće dobre poslovne suradnje u pripremi za turističku ponudu u predstojećoj sezoni.
Gradonačelnicima Buzeta i Umaga izrazile su veliku zahvalnost za doček i tom prilikom izraženu spremnost da im daju podršku u boljoj prezentaciji i zastupljenosti ponude slavonskih proizvoda, specijaliteta i rukotvorina u predstojećoj turističkoj u svojim gradovima.

Pročitajte više o raspravama, zaključcima i suradnji:

Slavonske poduzetnice u pohodu na znanje istarskih kolegica

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija