30. listopad. 2019.

Radionica o provedbi projekata financiranih iz mjere 7 – operacije 7.2.1. i 7.4.1.

Ministarstvo poljoprivrede i Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju organiziraju radionicu za korisnike mjere 7 „Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima“, tip operacije 7.2.1. „Ulaganja u građenje javnih sustava za vodoopskrbu, odvodnju i pročišćavanje otpadnih voda“ i tip operacije 7.4.1. „Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu“.

Ciljana skupina za prisustvo na radionici su korisnici s odobrenim/ugovorenim projektima u drugom natječaju za tip operacije 7.4.1., te drugom natječaju za tip operacije 7.2.1.

Sudionici će imati priliku saznati mnoštvo korisnih informacija koje se odnose na dokumentaciju iz postupka javne nabave, nabavu preko Portala ponuda, podnošenje drugog dijela Zahtjeva za potporu (ZP2), promjene u projektu i način prijave promjene, te  podnošenje Zahtjeva za isplatu i Zahtjeva za isplatu predujma.

Radionica će se održati 13. studenog 2019. u Zagrebu, Kino dvorana Ministarstva poljoprivrede, Ulica grada Vukovara 78.

Detaljni program radionice možete pogledati OVDJE.