Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

06. rujan. 2017.

Radionice “Uloga web stranica u jedinicama lokalne samouprave”

Lokalna Hrvatska i Udruga gradova pozivaju vas na besplatne dvosatne radionice „Uloga WEB stranica u jedinicama lokalne samouprave” koje se regionalno održavaju u razdoblju od 11. do 25. rujna.

U prvom dijelu radionice razgovarat će se o “internet zahtjevima” Zakona o pravu na pristup informacijama, poželjnim i preporučljivim načinima postavljanja informacija na stranice, uz savjete o što jednostavnijoj organizaciji podataka i postizanju što veće ocjene transparentnosti. U drugom dijelu govorit će se o web-u kao sredstvu promocije potencijala lokalne zajednice u nacionalnom okružju te primjeni i koristi društvenih mreža, naravno uz napomene o zakonskim obvezama, primjere, prijedloge, savjete .. Uvjereni smo da će radionice biti od koristi svima koji se u gradovima brinu o komunikaciji s građanima putem web stranica.

Radionice će se održati od 11. do 25. rujna u županijskim sjedištima.

Termini i lokacije te prijava sudjelovanja putem http://lokalnahrvatska.hr/radionice2017 ili mailom na radionice2017@lokalnahrvatska.hr .

Kontakt za više informacija o radionicama „Lokalna Hrvatska“, 072.385.385 (jedinstveni HR broj)

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija