27. lipanj. 2018.

Sajmovi hrane i zdravog življenja

Ministarstvo poljoprivrede i Grad Zagreb, od 18. do 21. listopada, organiziraju Sajmove hrane i zdravog življenja – središnje nacionalno događanje na temu hrane, zdravog življenja i povratka prirodnoj ravnoteži. Od ove godine etablirane Sajmove zdravog življenja koji su prepoznatljivim segmentima ekoloških proizvoda Organica, pčelarstva APItera i nekonvencionalnih metoda Mystic – u prethodnih 8 godina privukli mnogobrojnu publiku, nadograđuju Sajmom hrane.

Prošle godine na Sajmovima zdravog življenja sudjelovalo je više od 250 domaćih i inozemnih izlagača uz održanih 180 sati programa na 6 pozornica!

U cilju promocije i promicanja kvalitete hrvatskih proizvoda i jačanja značaja organske proizvodnje, segment hrane u najširem smislu bit će posebna tema u izlagačkom i konferencijskom dijelu te će uključivati proizvode zaštićene oznake izvornosti, zaštićene oznake zemljopisnog podrijetla i hrvatske otočne proizvode. Više na https://bit.ly/2I7p1Yl

Sajmove hrane i zdravog življenja organizira Zagrebački velesajam u suorganizaciji Ministarstva poljoprivrede i Grada Zagreba te uz veliku potporu mnogih institucija kao partnera na projektu.

Izlagači na Sajmu hrane su tvrtke iz svih grana prehrane, organske i cjelokupne poljoprivredne proizvodnje, LAG-ovi (Lokalne akcijske grupe), OPG-ovi, strukovna udruženja i institucije.

Sajam je prodajnog karaktera.

stručnom programu ističemo konferenciju 18.10.2018. “Budućnost Zajedničke poljoprivredne politike Europske unije” te Okrugli stol 19.10.2018. na temu: “Nepoštene trgovačke prakse – pravni okvir u RH te stanje i pristup rješavanja ovog problema u EU” u organizaciji Ministarstva poljoprivrede i Predstavništva Europske komisije u Republici Hrvatskoj.

SAMOVI ZDRAVOG ŽIVLJENJA u izložbenom i stručnom dijelu prezentirat će holistički pristup te primjenu prirodnih i nekonvencionalnih metoda u poboljšanju zdravlja.

Nastavljamo s radionicama kuhanja zdrave hrane i prirodne kozmetike, prezentacijom tehnika za sklad duha i tijela i mnoštvom korisnih sadržaja i savjeta za svakodnevnu primjenu.

Ovogodišnja tema Subotnjeg popodneva na rubu znanosti– “Nevidljive stvarnosti“.

Sudjelujte na Sajmovima i rezervirajte svoje izložbeno mjesto.

Prijavom do 30.6.2018. ostvarujete povoljniju cijenu sudjelovanja!