11. lipanj. 2018.

U Samoboru održan treći od četiri seminara o strukturiranom dijalogu

Mreža mladih Hrvatske i Udruga gradova u RH organizirali su u Samoboru treći od ukupno četiri predviđena seminara u sklopu projekta “Lokalne priče: strukturirani dijalog kao pokretač lokalne promjene“.

40 sudionika seminara najprije je imalo priliku čuti što je to strukturirani dijalog i primjere njegove primjene u praksi, a zatim su i sami u grupnom radu definirali probleme u svojim lokalnim zajednicama i ponudili konkretna rješenja za rješavanje istih. U zaključnom dijelu pokrenula se rasprava o predloženim rješenjima te je predstavljena mogućnost financiranja tih ideja kroz Erasmus+ program.

Projekt je financiran od strane programa Erasmus+, a osim navedenih organizacija u projektu sudjeluje i Udruga općina u RH kao projektni partner.