13. studeni. 2018.

Sastanak s ministrom zaštite okoliša

Najuže vodstvo Udruge gradova i stručni suradnici održali su danas radni sastanak s ministrom zaštite okoliša o novom prijedlogu Zakona o vodnim uslugama, ESIF kreditu za javnu rasvjetu i nabavci spremnika za otpad

Na današnjem sastanku razgovaralo se o restriktivnim uvjetima ESIF kredita za javnu rasvjetu radi kojih jedinice lokalne samouprave neće iskoristiti 152 milijuna kuna iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova; otkazivanju nabave kompostera i spremnika za tekstil; donošenju novog Zakona o vodnim uslugama te sudskim sporovima o provedbi Zakona o održivom gospodarenju otpadom.

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?