Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

26. srpanj. 2017.

Donosimo vam PROGRAM Savjetovanja o lokalnoj samoupravi u Rapcu

Udruga gradova organizira sad već tradicionalno Savjetovanje o lokalnoj samoupravi koje se održava u Rapcu od 13. do 15. rujna 2017. godine. Čast nam je predstaviti program, teme i govornike Savjetovanja.

Na Savjetovanju će biti riječi o reformi i perspektivi lokalne samouprave s aspekta teorije i svakodnevne prakse, sukobu interesa i fiskalnoj odgovornosti, složenim i ne uvijek idiličnim odnosima tijela lokalne jedinice i načinima kako ih premostiti te o primarnoj i uvijek aktualnoj temi – lokalnim financijama u kontekstu zakonskih propisa o financiranju i porezima.

Prvi dan bit će posvećen URBACT-u te će se predstaviti novine i uspješni URBACT gradovi, a predstavit ćemo i edukacije koje gradovi članovi mogu bez naplate naručiti i dobiti od Udruge gradova. Kao i prošli puta, domaćin savjetovanja je Grad Labin, a mjesto održavanja je hotel VALAMAR SANFIOR.

Predstavnici gradova, članova Udruge gradova, ne plaćaju kotizaciju za sudjelovanje na savjetovanju uz obaveznu prethodnu registraciju, ali snose troškove dolaska i smještaja. Broj sudionika iz jednog grada nije ograničen.

Program savjetovanja s temama i govornicima:

Dnevni red FINAL 16.08.17

Ovdje možete izvršiti registraciju.

Informacije o rezervaciji hotelskog smještaja objavit ćemo uskoro.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija