26. srpanj. 2017.

Donosimo vam PROGRAM Savjetovanja o lokalnoj samoupravi u Rapcu

Udruga gradova organizira sad već tradicionalno Savjetovanje o lokalnoj samoupravi koje se održava u Rapcu od 13. do 15. rujna 2017. godine. Čast nam je predstaviti program, teme i govornike Savjetovanja.

Na Savjetovanju će biti riječi o reformi i perspektivi lokalne samouprave s aspekta teorije i svakodnevne prakse, sukobu interesa i fiskalnoj odgovornosti, složenim i ne uvijek idiličnim odnosima tijela lokalne jedinice i načinima kako ih premostiti te o primarnoj i uvijek aktualnoj temi – lokalnim financijama u kontekstu zakonskih propisa o financiranju i porezima.

Prvi dan bit će posvećen URBACT-u te će se predstaviti novine i uspješni URBACT gradovi, a predstavit ćemo i edukacije koje gradovi članovi mogu bez naplate naručiti i dobiti od Udruge gradova. Kao i prošli puta, domaćin savjetovanja je Grad Labin, a mjesto održavanja je hotel VALAMAR SANFIOR.

Predstavnici gradova, članova Udruge gradova, ne plaćaju kotizaciju za sudjelovanje na savjetovanju uz obaveznu prethodnu registraciju, ali snose troškove dolaska i smještaja. Broj sudionika iz jednog grada nije ograničen.

Program savjetovanja s temama i govornicima:

Dnevni red FINAL 16.08.17

Ovdje možete izvršiti registraciju.

Informacije o rezervaciji hotelskog smještaja objavit ćemo uskoro.