11. lipanj. 2017.

Seminar o vodnim tehnologijama – PODSJEĆAMO NA PRIJAVE

Veleposlanstvo Države Izrael i Israel Export Institute u suradnji s Hrvatskim društvom za zaštitu voda i Udrugom gradova u RH pozivaju vas na seminar o vodnim tehnologijama “Pročistači otpadnih voda i učinkovito rješavanje gubitaka u vodovodnoj mreži“ koji će se održati u ponedjeljak, 19. lipnja 2017., u Hotelu Double Tree by Hilton, Dvorana Mimosa I (Ulica grada Vukovara 269A, 10000 Zagreb) s početkom u 11:00 sati.

Seminar će obuhvatiti predavanja iz 2 područja: a) pročistači otpadnih voda i b) učinkovito rješavanje gubitaka u vodovodnim mrežama prema sljedećem rasporedu:

11:00 1.  Pozdravni govori – Nj. E. Zina Kalay Kleitman, Željko Turk, Elizabeta Kos
2.  EU fondovi i projekti – Ministarstvo zaštite okoliša i energetike – Karmen Cerar
3.  Vodni sektor u Izraelu – Izraelsko državno tijelo za vodu i kanalizaciju – Mella Schwartz
12:00 Pauza s osvježenjem
12:20 4.  Old timer UPOVi – Kako postići nove EU standarde koristeći pametnu tehnologiju nadogradnje – Idan Magenn
5.  Tercijarna obrada otpadnih voda. Primjena koncepta ponovne uporabe vode u Izraelu i svijetu. – Eitan Levin
6.  Integrirano rješenje za upravljanje događajima – Shani Feldman (Skype prezentacija)
7.  Napredne tehnologije za optimizaciju troškova i smanjenje gubitaka u vodoopskrbnim sustavima – Boštjan Kočar

Moderator: Gđa Zvjezdana Blažić

Prijaviti se možete slanjem popunjenog prijavnog obrasca:

Veleposlanstvu Države Izrael – prijavnica_veleposlanstvo

ili Udruzi gradova – prijavnica_udruga gradova

najkasnije do srijede, 14. lipnja.