16. ožujak. 2017.

Smart Public Sector konferencija uz popust za članove Udruge gradova

U Kongresnom centru FORUM Zagreb se 29. i 30. ožujka održava Smart Public Sector konferencija koja će okupiti predstavnike najbitnijih organizacija za modernizaciju i razvoj javnog sektora. Za članove Udruge gradova osiguran je popust od 20% na cijene kotizacija. Konferenciju možete iskoristit za druženje s kolegama i učenje o najnovijim tehnologijama, metodama menadžmenta te digitalnoj transformaciji sektora.

Već više od 150 sudionika potvrdilo je svoje dolazak na ovaj jedinstveni događaj. Neke od potvrđenih organizacija su: Grad Zagreb, Financijska agencija, Udruga gradova, Razvojna agencija Zagreb – TPZ, Hrvatska zajednica županija, Ministarstvo pravosuđa, Grad Rijeka, Europska komisija (Belgija), Agencija za znanost i visoko obrazovanje, Ministarstvo javne uprave (Slovenija), Institut za javne financije, Zagrebačka županija, Grad Rovinj, Bjelovarsko-bilogorska županija, Odjel za socijalnu zaštitu (Irska) i mnogi drugi.

Redovna cijena za jedan dan je 995,00 kuna + PDV (odnosno 1.000,00 kuna + PDV na dan konferencije) te 1.895,00 kuna + PDV (2.000,00 kuna + PDV na dan konferencije) za oba dana. Broj sudionika je ograničen.

Za sve informacije kontaktirajte organizatore na ​info@proper.com.hr ili posjetite službenu web stranicu događaja ​www.smartpublicsector.com​.