07. lipanj. 2018.

Središnja konferencija o zelenoj gradnji i održivom razvoju

Hrvatski savjet za zelenu gradnju priprema održavanje Središnje konferencije o zelenoj gradnji i održivom razvoju, koja će se održati 24. listopada 2018. godine u hotelu Esplanade Zagreb. Budite dio središnjeg godišnjeg okupljanja profesionalaca svih struka koji se bave zelenom ekonomijom, održivom gradnjom i prometom, zelenom energijom i održivim razvojem te ne propustite saznati najnovije informacije iz navedenih područja.

Rezervirajte Vaše mjesto na vrijeme po EARLY BIRD cijenama!

PRIJAVITE SE!

GLAVNE TEME KONFERENCIJE su: zelena gradnja i održiva ekonomija (nZEB i energetska obnova zgrada, zeleni međunarodni certifikati), pametni gradovi – primjeri dobre prakse, 11. Hrvatski Forum o održivoj gradnji – kružno gospodarstvo, financiranje održivih nekretnina, održivost u turizmu i kulturna baština, zelena energija i održivi promet.

Više informacija možete potražiti na www.gbccroatia.org, a sve dodatne informacije možete zatražiti putem e-maila events@gbccroatia.org ili telefona +385 1 4886 296