Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

17. svibanj. 2017.

Stručno savjetovanje o turističkom zemljištu i koncesijama na pomorskom dobru

28. lipnja će se u Rijeci održati stručno savjetovanje o Zakonu turističkom i ostalom građevinskom zemljištu neprocijenjenom u postupku pretvorbe i privatizacije te koncesijama na zahtjev na pomorskom dobru.

Organizator savjetovanja je tvrtka Kundih savjetovanja, uz podršku portala Pomorskom dobro i 05vizija.net, a pokrovitelji su Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture, Udruga gradova u RH i Kamping udruženje u RH.

Predavači su Boris Koketi, dipl. iur., zamjenik Glavnog državnog odvjetnika RH, i kap. d. pl. Branko Kundih, dipl. iur., urednik Portala pomorsko dobro. Detaljan program možete pronaći ovdje.

Kotizacija za sudjelovanje iznosi 1400,00 kn + PDV, a sve detalje oko uplate, registracije i programa možete pronaći ovdje. Krajnji rok za uplatu kotizacije i registraciju je 21. lipnja. Broj sudionika je ograničen.

Za sve dodatne informacije o savjetovanju nazovite 05vizija.net na 052 211 730 ili 098 170 7110.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija