Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

13. lipanj. 2016.

Svibanjski broj biltena Odbora regija – online!

Na stranicama Odbora regija objavljen je novi broj mjesečnog e-biltena u kojem možete pročitati vijesti te informacije o aktivnostima Odbora te tematske članke iz regija i gradova Europske unije.

Online izdanje možete pročitati ovdje te se istodobno predbilježiti za primanje e-mail informacija o budućim izdanjima biltena.

Podsjećamo, svi zainteresirani gradovi koji bi svoje vijesti o provedenim ili aktivnim EU projektima (kao i druge vijesti, mišljenja ili komentare na EU politike i zbivanja) objavljivali u biltenu mogu nam se jave do 17. lipnja (ili 15. svakog ostalog mjeseca) na e-mail marko@udruga-gradova.hr.

Primaju se kratki tekstovi (duljine do 1,5 autorske kartice) s pratećim slikovnim ili fotografskim prilogom. Za dodatna pitanja slobodno obratite se uredu Udruge gradova.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija