05. studeni. 2018.

Traju prijave za Nacionalnu konferenciju savjeta mladih – preostalo manje od pola slobodnih mjesta

U organizaciji Udruge gradova u RH, Grada Pule i Savjeta mladih Grada Pule, a uz potporu Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, od 7. do 9. prosinca ove godine u Puli će se održati Nacionalna konferencija savjeta mladih. Konferencija za cilj ima jačanje uloge savjeta mladih u procesima donošenja odluka i kreiranju lokalnih politika te izgradnju kapaciteta samih članova savjeta mladih. Prijave traju do 15. studenog.

U tri dana trajanja konferencije stručnjaci iz područja rada s mladima doprinijet će kvaliteti programa i rasprava na Konferenciji. Ipak, najveći fokus bit će na samim članovima savjeta mladih koji će zajedničkim radom na temelju primjera dobre prakse iznjedriti konkretne rezultate Konferencije koji mogu biti korisni za njihov svakodnevni rad.

Konferencija je središnji godišnji susret za sve savjete mladih u Hrvatskoj, a zbog održivosti cijele priče jedinice lokalne i regionalne samouprave će pokriti troškove smještaja s doručkom i putovanja za predstavnike svojih savjeta mladih dok će organizatori pokriti troškove preostalih obroka, predavača i cjelokupne organizacije.

Nakon registracije sudionici će putem e-maila primiti upute za rezervaciju smještaja po povlaštenoj cijeni.

Prijave traju do 15. studenog, ali je broj prijava ograničen na 100 sudionika pa postoji mogućnost da se prijave zatvore i ranije. Iz jednog savjeta mladih mogu se prijaviti najviše 2 sudionika.

Program i više informacija možete pronaći OVDJE, a na istom mjestu možete se i registrirati. Sve dodatne informacije možete dobiti na info@udruga-gradova.hr.