Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

05. lipanj. 2018.

Učilište EU Projekti organizira edukacije

Učilište EU PROJEKTI tijekom srpnja ove godine, organizira tri različite edukacije iz područja javne nabave i provedbe projekata financiranih iz ESI fondova. Sve tri edukacije održavaju se u Splitu.

Edukacije će se održavati prema sljedećem rasporedu:

1. SPECIJALISTIČKI PROGRAM IZOBRAZBE U PODRUČJU JAVNE NABAVE od 2. do 6. srpnja 2018.
2. PROVEDBA PROJEKATA FINANCIRANIH IZ STRUKTURNIH FONDOVA! (3P: PREGLED – PAPIROLOGIJA – PRAKSA) NOVO: JAVNA NABAVA, FINANCIJSKE KOREKCIJE I SUSTAV eFONDOVI – 12. i 13. srpnja 2018., te
3. JAVNA NABAVA U PROJEKTIMA FINANCIRANIMA IZ FONDOVA EU – KAKO IZBJEĆI NEPRAVILNOSTI I FINANCIJSKE KOREKCIJE? dana 16. srpnja 2018.

Mjesto održavanja je Mala dvorana Županijske komore Split, Obala Ante Trumbića 4, Split.

Napominjemo da članovi Udruge gradova imaju popust od 10% na višemjesečne programe usavršavanja i osposobljavanja te 15% na ostale jednodnevne i dvodnevne treninge i edukacije.

UČILIŠTE EU PROJEKTI – edukacije Split – srpanj 2018.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija