18. srpanj. 2017.

Učilište EU PROJEKTI upisuje nove generacije polaznika uz posebne cijene i pogodnosti

Učilište EU PROJEKTI, prvo hrvatsko specijalizirano učilište za obrazovanje stručnjaka za EU fondove, ujedno i jedino na tržištu u organizaciji konzultantske kuće, otvorilo je upise nove generacije polaznika u višemjesečne programe obrazovanja uz posebno kreirane cijene i pogodnosti.

Programi Učilišta verificirani su od strane Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih i Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta te koncipirani na način da se, uz neizostavni teoretski dio, velikim djelom oslanjaju na praksu.

Stručnost i iskustvo temelji su osnutka i budućeg rada Učilišta. Prepoznaju potrebe polaznika jer rade u sektoru fondova EU, zbog čega su prava adresa za vaše daljnje obrazovanje u ovom sektoru. S vama će raditi i podučavati vas isključivo konzultanti za fondove EU s višegodišnjim iskustvom u pripremi i provedbi projekata koji rade na provedbi najvećeg infrastrukturnog projekta u Hrvatskoj, tzv. Pelješkog mosta.

Njihovi obrazovni programi u prosjeku imaju veću satnicu od drugih sličnih programa, a posebna pažnja poklanja se praktičnom radu s konkretnom natječajnom dokumentacijom, situacijskim testovima u kojima se simuliraju stvarne situacije koje se događaju u pripremi i provedbi projekata.

Posebnost sudjelovanja u programima usavršavanja i osposobljavanja je UEP ALUMNI PROGRAM u sklopu kojeg organiziraju druženja, predavanja i konferencije koje su besplatne za sve bivše i sadašnje polaznike. U okviru ALUMNI PROGRAMA možete ih nazvati, poslati e-mail ili doći na konzultacije o projektima na kojima trenutačno radite. Ovo je samo mali dio onoga što čeka polaznike/ce, ostalo ćete saznati kada postanete članom/icom PROGRAMA.

Predavanja počinju u rujnu, a svoje mjesto u grupi možete rezervirati već sada.

Informacije o  upisima, i programima možete dobiti u Učilištu EU PROJEKTI putem telefona na broj 01 5534 878, putem adrese e-pošte info@uep.hr ili na internetskoj stranici www.uep.hr!