Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

03. svibanj. 2017.

Udruga gradova suorganizator konferencije Adriatic Municipal Days u Dubrovniku

Suorganizatorima konferencije o komunalnoj infrastrukturi, koja će se održati u dubrovačkom hotelu Sheraton Riviera 10. i 11. svibnja, pridružila se i Udruga gradova. Prvi dan događaja tematski će biti fokusiran na Plan upravljanja otpadom, dok će se drugi posvetiti otvorenim pitanjima vodnog gospodarstva.

Konferencija će okupiti predstavnike komunalnih tvrtki, jedinica lokalne i područne samouprave, državnih i međunarodnih institucija, znanstvene i istraživačke zajednice te projektante i dobavljače komunalne opreme i tehnologije. Dvodnevni program bit će ispunjen dinamičnim okruglim stolovima o aktualnim temama te prezentacijama o recentnim tehnološkim i organizacijskim dostignućima na području komunalnog gospodarstva. U okviru konferencije bit će organizirane i studijske posjete reciklažnom dvorištu u Mokošici te pročistaču otpadnih voda Ombla.

Program konferencije potražite na službenim stranicama, a prijavnicu za sudjelovanje na konferenciji možete popuniti ili preuzeti ovdje.

Posebna ponuda za najbrže članove: pozivamo zainteresirane članove (s uredno podmirenim članskim obavezama) da se jave za besplatno sudjelovanje te da predlože do dva svoja predstavnika koja će sudjelovati u kvoti Udruge gradova, na e-mail: info@udruga-gradova.hr. Poziv je otvoren do popunjavanja slobodnih mjesta (4). Napominjemo da troškovi puta i smještaja nisu osigurani!

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija