24. svibanj. 2016.

Usavršavanje u području javne nabave – dvije jednodnevne radionice NAJAVA

U sklopu provedbe programa usavršavanja u području javne nabave Udruga gradova organizira dvije jednodnevne radionice koje se održavaju u Rijeci, 30.6. i 1.7.2016. godine.

Teme radionica su sljedeće

30.6.2016. – upravljanje bagatelnom nabavom, postupka pregleda i ocjene ponuda te pregovaračkog postupka bez prethodne objave i izmjene zakona o javnoj nabavi. Bagatelna_pregovarački_lipanj_2016.

01.07.2016.– novih direktiva eu u području javne nabave, e-nabave u praksi te presude Europskog suda pravde na tu temu Nove dirktive EU u javnoj nabavi_2016

Odobrenje:

0130 -OdPrUs 10Udruga gradova 29042016

0129 -OdPrUs 10Udruga gradova 29042016

Radionice su jednodnevne i interaktivne, a namijenjene su obveznicima Zakona o javnoj nabavi, naručiteljima i ponuditeljima.

Održavaju se u velikoj dvorani STEP RI znanstveno tehnološkog parka Sveučilišta u Rijeci (Radmile Matejčić 10, Rijeka).

Sudionici će po okončanju radionica primiti potvrde o pohađanju radionice-programa koje su dokaz o stručnom usavršavanju u trajanju od 8 sati  za obnavljanje certifikata iz javne nabave.

Kotizacija: Naknada po sudioniku, za sudionike iz gradova učlanjenih u Udrugu gradova u Republici Hrvatskoj i/ili polaznike Specijalističkog programa izobrazbe u području javne nabave u organizaciji Udruge gradova, za jednodnevni program iznosi 650,00kn, odnosno 750,00kn za sve ostale sudionike. Naknada uključuje prezentacije predavača i osvježavajući napitak.

Za oba programa (1. i  2. listopada 2015.) kotizacija iznosi 1.100,00 kn za sudionike iz gradova učlanjenih u Udrugu gradova u Republici Hrvatskoj i/ili polaznike Specijalističkog programa izobrazbe u području javne nabave u organizaciji Udruge gradova,, odnosno 1.300,00 kn za sve ostale sudionike.

Udruga gradova nije obveznik PDV-a.

Uplata: Naknada za sudjelovanje se uplaćuje u korist transakcijskog računa Udruge gradova u Republici  Hrvatskoj:

Žiro račun: 2402006-1100675273 (Erste banka)

IBAN: HR1924020061100675273
MBS: 1780123
OIB: 47978428233

PREDVIĐENI TERMINI POPUNJAVATI ĆE SE REDOSLIJEDOM PRIMLJENIH UPLATA.

Prijava: Molimo Vas popunite prijavnicu, a potvrdu o uplati dostavite na e-mail: mario@udruga-gradova.hr ili fax: 014668 003.

PRIJAVNICA:

JN-Prijavnica-usavrsavanje (1)