08. rujan. 2017.

Velika akcija „Vjetar u leđa“ za polaznike stručnog osposobljavanja, nezaposlene i studente u UEP-u

Republici Hrvatskoj, za razdoblje 2014. – 2020., na raspolaganju je 11,69 milijardi eura iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova. Do sada je isplaćeno manje od 5% raspoloživih sredstava, a prema statistikama smo na začelju EU u povlačenju bespovratnih sredstava. Glavni razlog je manjak stručnog kadra za pripremu i provedbu EU projekata, što čini zanimanje konzultanta za EU fondove jednim od najtraženijih na tržištu rada.

Kako bi postali konkurentni na tržištu rada i doprinijeli većoj iskorištenosti EU fondova,  Učilište EU PROJEKTI daje vjetar u leđa posebnim popustom od 50% na ukupan iznos školarine za upis u program usavršavanja „Voditelj pripreme i provedbe EU PROJEKATA“.

Ukoliko ste nezaposleni, studenti ili polaznici stručnog osposobljavanja za rad bez zasnivanja radnog odnosa, ovo je izvrsna prilika za vas!

Pitate se zašto izabrati Učilište EU PROJEKTI?

1. Projekti su im “Core business“!

Učilište EU PROJEKTI je osnovano je na temelju višegodišnjeg iskustva konzultantske tvrtke EU PROJEKTI, koja iza sebe ima više od 15 godina iskustva i portfelj projekata veći od 800 milijuna eura, više od 150 pripremljenih i provedenih projekata te više od 8000 polaznika edukacija. Jedina su ustanova za obrazovanje odraslih koju vode uspješni konzultanti s višegodišnjim iskustvom!

1. Mentorstvo i rad 1-na-1

Ništa ne prepuštaju slučaju. Predavači su vrhunski stručnjaci u područja EU fondova te, osim stručnih znanja, posjeduju i dugogodišnje iskustvo rada na projektima financiranih iz EU fondova. Programe obrazovanja  prolazit ćete uz mentorstvo jedne od najpoznatijih hrvatskih konzultantica za fondove EU, gđe. Ariane Vela i ostalih vrhunskih stručnjaka u području EU fondova.

1. Praksa u konzultantskoj tvrtki

Dvoje najboljih i najredovitijih polaznika u generaciji, dobit će priliku postati dio EU PROJEKTI tima i raditi na pravim, velikim projektima koji se trenutačno provode u RH. Tko ne bi htio steći dodatno iskustvo na konkretnim projektima?

1. Veća satnica

Njihovi obrazovni programi u prosjeku imaju veću satnicu od drugih sličnih programa. Svi programi sastoje se od teoretskog i većinom praktičnog djela. Posebna pažnja poklanja se praktičnom radu s konkretnom natječajnom dokumentacijom, situacijskim testovima u kojima se simuliraju stvarne situacije koje se događaju u pripremi i provedbi projekata.

1. UEP ALUMNI PROGRAM – Podrška i nakon završetka školovanja

Cijene svoje polaznike i zato se trude nastaviti suradnju i pružiti sustav podrške i nakon završetka programa obrazovanja. Zbog toga su osmislili UEP ALUMNI PROGRAM u sklopu kojeg organiziraju druženja, predavanja i konferencije koje su besplatne za sve bivše i sadašnje polaznike. U okviru ALUMNI PROGRAMA možete ih nazvati, poslati e-mail ili doći na konzultacije o projektima na kojima trenutačno radite. Ovo je samo mali dio onoga što čeka polaznike/ce, ostalo ćete saznati kada postanete članom/icom PROGRAMA.

Detaljne informacije o programu i načinu upisa saznajte na sljedećoj poveznici, a ovdje možete vidjeti što su rekli sami dosadašnji polaznici!

Kontaktirajte ih na broj telefona 01 5534 878, putem e-maila na info@uep.hr, putem internetske stranice www.uep.hr ili ih potražite na Facebooku pod nazivom Učilište EU PROJEKTI!