Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

13. prosinac. 2017.

Zabok osmi član mreže Kreativni gradovi Hrvatske

U burnoj atmosferi adventskih programa, profiliranja brending strategija, finih proračunskih podešavanja, Dana Ksavera Šandora Gjalskog i priprema za aplikaciju na natječaj Kultura u centru, održan je sastanak predstavnika gradske uprave Zaboka s ekipom mreže Kreativni gradovi Hrvatske.

Spomenute teme odlično su se povezale u zajednički zaključak o pristupu Grada Zaboka u mrežu KGH. Načelno je dogovoreno da se koncem siječnja 2018. održi inicijalni, zajednički sastanak svih članova mreže i formuliranje zajedničke platforme, pa pozivamo sve ostale zainteresirane gradove da nam se na vrijeme priključe.

Kreativni gradovi Hrvatske je mreža koja okuplja predstavnike lokalnih samouprava i stručnjake iz kreativnih i kulturnih industrija kako bi zajedno osmislili modele upravljanja kulturnim i kreativnim resursima gradova radi pokretanja lokalnih ekonomija i stvaranja novih prilika za ulaganja. Izrada modela upravljanja uključuje identificiranje potencijala i prilika u gradovima uz participaciju građana kao predstavnika različitih interesnih sfera koji imaju koristi i sudjeluju u stvaranju lokalne ekonomije, a u cilju kreiranja jedinstvenog identiteta gradova na temelju kojeg će se vršiti fokusirana ulaganja u razvoj za rast i radna mjesta. Udruga gradova jedan je od suosnivača mreže.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija