24. svibanj. 2019.

Zatvorena odlagališta, što s otpadom? Sastanak u Udruzi gradova!

Gradonačelnici će u srijedu raspravljati o zatvaranju odlagališta i problemima koje uzrokuje (ne)primjenjivanje Odluke o redoslijedu i dinamici zatvaranja.

Problematika zatvaranja odlagalištaMinistarstvo zaštite okoliša i energetike donijelo je Odluku o redoslijedu i dinamici zatvaranja odlagališta koja je, naravno, prouzročila ogromne probleme na terenu. Gradonačelnik Zaboka, gosp. Hanžek, inicirao je održavanje sastanka na tu temu, kako bi se iznašle mogućnosti zajedničkog djelovanja prema Ministarstvu i potencijalno našao modus rješavanja ovog gorućeg problema.

Sastanak će se održati u srijedu, 29. svibnja u prostorijama Udruge gradova u Zagrebu, Palmotićeva 25/II, s početkom u 10 sati.

Sudjelovanje možete prijaviti što prije na info@udruga-gradova.hr

Napomena: U slučaju da broj sudionika bude veći od mogućnosti naše konferencijske dvorane, sastanak će se održati na drugoj lokaciji, o čemu ćemo vas pravodobno obavijestiti.

Problematika zatvaranja odlagališta

zabok