Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

13. lipanj. 2018.

Čabar, Međunarodni susret umjetnika – Odlična atmosfera… i perspektiva

Središnji čabarski trg 9. lipnja okupiralo je 50-tak umjetnika iz nekoliko zemalja. U odličnoj atmosferi izložili su svoja djela i stvarali nove radove, obišli baštinske objekte, upoznali ljepote Gorskog kotara, a na kraju dana sve se pretvorilo u malu viz-art koloniju i ugodno druženje.

Grad Čabar iskazao se kao dobar domaćin kreativcima i sigurno će ova manifestacija (ovogodišnji Susret je drugi po redu) prerasti u jednu novu goransku turističku atrakciju i popularno okupljalište vizualnih umjetnika.

Izlagači i posjetitelji su vrlo zadovoljni programom te, što je posebno važno, svjesni su da u ovakve evente treba dugoročno ulagati, kako bi se izgradilo imidž i cjeloviti koncept razvoja publike. U razgovoru s gradonačelnikom i suradnicima dogovoreno je da Grad Čabar postane novi član mreže Kreativnih gradova Hrvatske. Čestitamo!

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija