Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

09. studeni. 2018.

Pomoć malim obrtnicima u gradovima – traže se kontakti

Europska komisija, DG GROWTH bavi se digitalizacijom i modernizacijom gradskih središta te pomoći malim trgovcima kako bi se prilagodili novim uvjetima na tržištu. U skladu s tim potrebne su im osobe iz gradskih uprava koje se bave time i imaju informacije. Molimo da nam dostavite kontakte osoba koje su u vašim gradovima zadužene za takve projekte, budući da Europska komisija planira održavati radionice i omogućiti pomoć u takvim projektima.

Više o inicijativi i politikama Europske komisije pročitajte u brošuri na sljedećoj poveznici: https://publications.europa.eu/en/publication-detail/-/publication/d606c517-4445-11e8-a9f4-01aa75ed71a1/language-hr.

Podatke o osobama koje predlažete za sudjelovanje u ovoj aktivnosti molimo dostavite na maja@udruga-gradova.hr po mogućnosti do petka, 16. studenog.

 

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija