Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

16. studeni. 2021.

Tko je sve prekoračio količinu miješanog komunalnog otpada u 2020.?

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja objavilo je Izvješće o prekoračenoj količini miješanog komunalnog otpada za jedinice lokalne samouprave za 2020. godinu.

Izvješće, za koje Ministarstvo napominje da je izrađeno u skladu s Dodatkom V. Zakona o održivom gospodarenju otpadom, možete pogledati na sljedećem linku: http://www.haop.hr/hr/tematska-podrucja/otpad-registri-oneciscavanja-i-ostali-sektorski-pritisci/gospodarenje-otpadom-0

Svaki Grad može sam izračunati iznos koji  treba planirati u proračunu za 2022. godinu za plaćanje po rješenju FZOEU za 2020. godinu na način da broj prekobrojnih tona (msk) iz stupca j tablice pomnoži sa cijenom (za 2020. još uvijek 150,00 kn/t).

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija