Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

10. svibanj. 2022.

Treninzi na temu održivog gospodarenja (građevinskim) otpadom

Prijavite se za predstojeće treninge izgradnje kapaciteta i osposobljavanja na temu kružnog gospodarstva u sektoru građevinskog otpada i otpada od rušenja, koji će se održati u organizaciji Svjetske banke i Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja. Treninzi će biti uživo u Zagrebu, Rijeci, Varaždinu, Osijeku, Splitu i Dubrovniku.

Svjetska banka pruža savjetodavne usluge Ministarstvu gospodarstva i održivog razvoja u okviru provedbe projekta „Tehnička pomoć Ministarstvu gospodarstva i održivog razvoja za održivo gospodarenje otpadom – prijelaz na kružno gospodarstvo” s ciljem poboljšanja praksi gospodarenja otpadom u Hrvatskoj i potpore u prelasku na kružno gospodarstvo. Aktivnosti uključuju blisku suradnju s ključnim dionicima radi jačanja koordinacije i komunikacije među širokim rasponom aktera, pružajući im osposobljavanje u svrhu izgradnje kapaciteta i predstavljanje međunarodnih dobrih praksi.
Više informacija:
HR_CERCLE-one-pager_2022

Pozivamo vas da se registrirate za predstojeće treninge izgradnje kapaciteta i osposobljavanja na temu kružnog gospodarstva u sektoru građevinskog otpada i otpada od rušenja, koji će održati uživo. Na treningu će se predstaviti trenutačne najbolje prakse i njihova primjenjivosti na hrvatski kontekst duž vrijednosnog lanca.
Dnevni red:
Agenda

Treninzi će se održati u šest različitih gradova u skladu sa sljedećim kalendarom:

• Zagreb: 23. – 24. svibnja
• Rijeka: 25. – 26. svibnja
• Varaždin: 6. – 7. lipnja
• Osijek: 8. – 9. lipnja
• Split: 28. – 29. lipnja
• Dubrovnik: 30. lipnja – 1. srpnja

Kalendar događanja:
Calendar_events

Budući da je ograničen kapacitet od 20 sudionika za svako događanje, osigurajte svoje mjesto na treningu slanjem e-pošte na Francesca.montevecchi@umweltbundesamt.at, navodeći svoje ime, organizaciju i grad u kojem želite sudjelovati na treningu.

Sastanci će se održati na engleskom jeziku uz simultano prevođenje na hrvatski jezik.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija