10. svibanj. 2022.

Treninzi na temu održivog gospodarenja (građevinskim) otpadom

Prijavite se za predstojeće treninge izgradnje kapaciteta i osposobljavanja na temu kružnog gospodarstva u sektoru građevinskog otpada i otpada od rušenja, koji će se održati u organizaciji Svjetske banke i Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja. Treninzi će biti uživo u Zagrebu, Rijeci, Varaždinu, Osijeku, Splitu i Dubrovniku.

Svjetska banka pruža savjetodavne usluge Ministarstvu gospodarstva i održivog razvoja u okviru provedbe projekta „Tehnička pomoć Ministarstvu gospodarstva i održivog razvoja za održivo gospodarenje otpadom – prijelaz na kružno gospodarstvo” s ciljem poboljšanja praksi gospodarenja otpadom u Hrvatskoj i potpore u prelasku na kružno gospodarstvo. Aktivnosti uključuju blisku suradnju s ključnim dionicima radi jačanja koordinacije i komunikacije među širokim rasponom aktera, pružajući im osposobljavanje u svrhu izgradnje kapaciteta i predstavljanje međunarodnih dobrih praksi.
Više informacija:
HR_CERCLE-one-pager_2022

Pozivamo vas da se registrirate za predstojeće treninge izgradnje kapaciteta i osposobljavanja na temu kružnog gospodarstva u sektoru građevinskog otpada i otpada od rušenja, koji će održati uživo. Na treningu će se predstaviti trenutačne najbolje prakse i njihova primjenjivosti na hrvatski kontekst duž vrijednosnog lanca.
Dnevni red:
Agenda

Treninzi će se održati u šest različitih gradova u skladu sa sljedećim kalendarom:

• Zagreb: 23. – 24. svibnja
• Rijeka: 25. – 26. svibnja
• Varaždin: 6. – 7. lipnja
• Osijek: 8. – 9. lipnja
• Split: 28. – 29. lipnja
• Dubrovnik: 30. lipnja – 1. srpnja

Kalendar događanja:
Calendar_events

Budući da je ograničen kapacitet od 20 sudionika za svako događanje, osigurajte svoje mjesto na treningu slanjem e-pošte na Francesca.montevecchi@umweltbundesamt.at, navodeći svoje ime, organizaciju i grad u kojem želite sudjelovati na treningu.

Sastanci će se održati na engleskom jeziku uz simultano prevođenje na hrvatski jezik.