Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

07. listopad. 2022.

Online program „Suvremena Poljska: jezik i kultura“

Filozofski fakultet Sveučilišta u Rijeci organizira online program cjeloživotnoga obrazovanja „Suvremena Poljska: jezik i kultura“ – tečaj poljskoga jezika s elementima znanja o suvremenoj poljskoj kulturi.

Program vodi profesorica poljskoga jezika i književnosti Agnieszka Rudkowska, dugogodišnja lektorica poljskoga jezika na Odsjeku Kroatistike Sveučilišta u Rijeci.

Program traje dva semestra, odvija se jednom tjedno u trajanju 90 minuta. U programu možete sudjelovati iz bilo koje lokacije, jer se izvodi online.

Termin održavanja programa bit će određen tijekom prvoga organizacijskoga sata 17.10.2022. (ponedjeljak) u 18.00 sati. Prijavite se do 16.10.2022. putem poveznice na hrvatskom https://forms.gle/c2i71JhYoTLTdxUu9 ili na engleskom jeziku https://forms.gle/RothZtF7K6fB4VMRA , odnosno putem elektronske pošte na agnieszka.rudkowska@ffri.uniri.hr

Prijavama možete pristupiti i putem QR koda koji se nalazi na plakatima.


Cijena cijelog program (2 semestra) iznosi 1500 kn, što čini 25 kn za sat (mogućnost plaćanja u obrocima). Cijena u eurima je 199,08, što čini 3,32 za sat (službeni tečaj konverzije 7,53450).

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija

Lokalna Hrvatska