Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

07. listopad. 2022.

Online program „Suvremena Poljska: jezik i kultura“

Filozofski fakultet Sveučilišta u Rijeci organizira online program cjeloživotnoga obrazovanja „Suvremena Poljska: jezik i kultura“ – tečaj poljskoga jezika s elementima znanja o suvremenoj poljskoj kulturi.

Program vodi profesorica poljskoga jezika i književnosti Agnieszka Rudkowska, dugogodišnja lektorica poljskoga jezika na Odsjeku Kroatistike Sveučilišta u Rijeci.

Program traje dva semestra, odvija se jednom tjedno u trajanju 90 minuta. U programu možete sudjelovati iz bilo koje lokacije, jer se izvodi online.

Termin održavanja programa bit će određen tijekom prvoga organizacijskoga sata 17.10.2022. (ponedjeljak) u 18.00 sati. Prijavite se do 16.10.2022. putem poveznice na hrvatskom https://forms.gle/c2i71JhYoTLTdxUu9 ili na engleskom jeziku https://forms.gle/RothZtF7K6fB4VMRA , odnosno putem elektronske pošte na agnieszka.rudkowska@ffri.uniri.hr

Prijavama možete pristupiti i putem QR koda koji se nalazi na plakatima.


Cijena cijelog program (2 semestra) iznosi 1500 kn, što čini 25 kn za sat (mogućnost plaćanja u obrocima). Cijena u eurima je 199,08, što čini 3,32 za sat (službeni tečaj konverzije 7,53450).

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija