Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

14. ožujak. 2023.

Svijet oko nas – potražni psi i komunikacija

Tu su i u potresima. Služe, traže, spašavaju živote. Predstavljamo vam poznavatelje i trenere pasa, Damira Kranjca i Anu Jurenić iz udruge K9 Nosework Hrvatska i njihov rad. Govorimo i o “društvenim mrežama” koje koristi životinjski svijet. Hvala našoj suradnici Ivani Janković!

Kad kažemo “I u dobru, i u zlu.”, obično ne mislimo na pse, a trebali bismo. Pročitajte zanimljiv intervju s dugogodišnjim volonterom HUOPP-a, pripadnikom 66. bojne Vojne policije te vodičem pasa logističke brigade, danas djelatnikom Zoološkog vrta Grada Zagreba i osvjedočenim poznavateljem i trenerom divljih životinja Damirom Kranjcom te s osnivačicom i predsjednicom udruge K9 Nosework Hrvatska, Anom Jurenić:

K9 MANTRAILING

Životinje komuniciraju na daleko sofisticiranije načine no što bismo to mogli i zamisliti:

DRUŠTVENE MREŽE U ŽIVOTINJSKOM SVIJETU

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija