Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

18. srpanj. 2023.

Održan studijski posjet u gradove zapadne Gruzije

U sklopu provedbe projekta Europe Goes Local, od 11. do 15. srpnja, održan je studijski posjet jedinicama lokalne samouprave u zapadnoj Gruziji. Organizator studijskog posjeta bio je SALTO za zemlje istočne Europe i Kavkaza, koji provodi navedeni projekt u Gruziji, Armeniji, Azerbajdžanu i Moldaviji.

Studijski posjet nastavak je projekta u spomenutim zemljama, a koji je započeo studijskim posjetom njihovih predstavnika u Hrvatsku, u siječnju ove godine. U sklopu tog studijskog posjeta sudionici su se imali prilike upoznati s praksama rada s mladima u našim gradovima te iste iskoristiti kod kreiranja vlastitih planova u tom području.

Tijekom studijskog posjeta u Gruziji sudionici su se imali prilike upoznati s praksama gruzijskih gradova te njihovim načinima uključivanja mladih u život lokalne zajednice. Osim samih posjeta, održane su i brojne aktivnosti umrežavanja sudionika te razmjene iskustava koje će pomoći svim uključenim stranama u budućem radu.

Budući da je provedba projekta Europe Goes Local u Hrvatskoj prepoznata kao primjer dobre prakse na europskoj razini, interes za iskustvo naših stručnjaka i gradova je visok te se očekuje nastavak suradnje i sa zemljama izvan Europske unije.

Na studijskom posjetu sudjelovali su i predstavnici Udruge gradova koji sudjeluju u provedbi projekta Europe Goes Local u Hrvatskoj.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija