Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

07. prosinac. 2023.

(O)sunčani krovovi hrvatskih gradova – Imamo priručnik!

Udruga gradova, ZGRADOnačelnik.hr i stručni partneri izdali su poseban priručnik za djelatnike gradskih uprava – (O)SUNČANI KROVOVI HRVATSKIH GRADOVA. Detaljno, jednostavno i s brojnim primjerima, u priručniku se, korak po korak, objašnjava kako svaki vrtić, škola ili bilo koja druga zgrada u vlasništvu JL(R)S-a može imati sunčanu elektranu na krovu! Gradovi postaju pokretači energetske revolucije u Hrvatskoj i predvodnici dekarbonizacije s obzirom na cilj EU-a da postanemo klimatski neutralan kontinent do 2050. godine.

PRIRUČNIK: Osunčani krovovi hrvatskih gradova!

Također, ovim putem najavljujemo i pozivamo vas na predstavljanje priručnika i okrugli stol:

• u srijedu, 31. siječnja 2024. u konferencijskoj dvorani Kuće Europe u Zagrebu.

Dolazak na predstavljanje priručnika je besplatan za sve zainteresirane, uz obaveznu prethodnu PRIJAVU putem obrasca. Program će objaviti uskoro, a sudionici će preuzeti i tiskani primjerak priručnika.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija