Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

26. ožujak. 2024.

Važna obavijest Ministarstva poljoprivrede – rok za dostavu ističe 31. ožujka!

Ministarstvo poljoprivrede zatražilo je dostavu godišnjeg izvješća o primjeni agrotehničkih mjera za 2023. godinu i godišnjeg izvješća o primjeni mjera za uređivanje i održavanje poljoprivrednih rudina za 2023. godinu

Ministarstvo podsjeća jedinice lokalne samouprave na obvezu dostave godišnjeg izvješća o primjeni agrotehničkih mjera za 2023. godinu na propisanom Obrascu 1. i godišnjeg izvješća o primjeni mjera za uređivanje i održavanje poljoprivrednih rudina za 2023. godinu, koja je propisana Zakonom o poljoprivrednom zemljištu (`Narodne novine´, br. 20/18, 115/18, 98/19 i 57/22).

Godišnja izvješća potrebno je dostaviti najkasnije do 31. ožujka 2024. Ministarstvu poljoprivrede pozivom na KLASA: 320-02/24-23/1 i Hrvatskom centru za poljoprivredu, hranu i selo.

Dopis Ministarstva poljoprivrede – obaveza dostave godišnjih izvješća

Obrazac 1 – Izvješće o provedi agrotehničkih mjera

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija