Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

Događanja

Konferencija “Lokalni razvoj za bolju klimu” – OTKAZANO

DOOR organizira konferenciju „Lokalni razvoj za bolju klimu“ koja će se održati u Zagrebačkom inovacijskom centru – ZICER, 31. ožujka 2020. godine. Konferencija je događaj u okviru projekata Compete4SECAP, PentaHelix i IMPLEMENT, a cilj je predstaviti načine planiranja i provedbe SECAP-a – Akcijskih planova održivog energetskog razvoja i prilagodbe klimatskim promjenama. Događaj je namijenjen predstavnicima […]

Čitajte dalje

Konferencija Dobra energija i klima 2020.

Dobra energija i klima 2020. U Europi kreće novo doba – doba zelenog plana sa ciljem potpune eliminacije emisija ugljika do 2050. godine i stvaranja klimatski neutralnog kontinenta kojim se istovremeno želi poboljšati život građana i odgovoriti na klimatsku krizu. Ciljevi su jednaki, dio smo Europe i naši gradovi i zajednice trebaju težiti razvoju koji […]

Čitajte dalje

cITy upgrade 2020

Ovo nije još jedna Smart City konferencija. Ovo je događanje koje okuplja one koji aktivno sudjeluju u tehnološkom razvoju lokalne zajednice i žele odgovore i rješenja za izazove s kojima se susreću. Održava se 5.6.2020. u Rijeci.

Čitajte dalje

Arhiva događanja

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija