Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

Događanja

Obuka komunalnih redara i predstavljanje priručnika Komunalni redar – započele prijave!

Objavljujemo program obuke komunalnih redara i predstavljanja priručnika predviđene za 23. rujna 2020. u hotelu Antunović u Zagrebu, Zagrebačka avenija 100 a s početkom u 9.30 sati te važne informacije organizacijske prirode. Sudionici iz gradova, članova Udruge, ne plaćaju kotizaciju. Moguće je sudjelovanje do pet predstavnika iz istoga grada. Sudionici iz općina plaćaju kotizaciju od […]

Čitajte dalje

2. Susret pravnika JLS

Pozivamo vas da sudjelujete na 2. Susretu pravnika JLP(R)S u organizaciji Udruge gradova i Libusoft Cicom d.o.o. koji će se održati u sklopu LC konferencije Panorama 2020 online. Susret pravnika JLP(R)S održat će se u petak 25.09.2020. od 10:00 do 13:00.

Čitajte dalje

Radionica za komunalne, prometne i poljoprivredne redare – izrada akata u Zadru

Eko Adria ponovo započinje s održavanjem radionica kojima je cilj obuka komunalnih, prometnih i poljoprivrednih redara za učinkovito vođenje prekršajnih postupaka po Zakonu o prekršaju i po Zakonu o upravnom postupku temeljem odredbi odluka o komunalnom redu, zakonskih i podzakonskih propisa. Osim redara, na radionicu su pozvani i pročelnici za komunalni sustav kao i članovi […]

Čitajte dalje

EUROPSKI TJEDAN ODRŽIVOG RAZVOJA 2020.

Europski tjedan održivog razvoja (ETOR) uspješno se provodi već šestu godinu za redom, a ove će se godine iznimno održati od 20. do 26. rujna. Mogu se prijaviti i događaji koji će se održati u razdoblju od 18. rujna do 8. listopada. Kriza COVID-19 sve je naše planove okrenula naopačke. Međutim, čvrsto vjerujemo kako je održivi razvoj potreban više nego ikad prije! Stoga vas potičemo da budete kreativni i organizirate aktivnosti koje se mogu sigurno odvijati u danim okolnostima – uživo ili virtualno – i već sada osmislite i prijavite svoj događaj. Što nas više sudjeluje, jača je poruka koju šaljemo!

Čitajte dalje

Arhiva događanja

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija