19. Veljača 2020.

13. koordinacija grado/načelnika [Sl. Brod]

Redovna 13. koordinacija grado/načelnika u organizaciji domaćina Grada Slavonski Brod i gradonačelnika g. Mirka Duspare, tvrtke LIBUSOFT CICOM i Udruge gradova održava se 19. veljače 2020. u Slavonskom Brodu.

Jedinstvena je to prilika da se na jednom mjestu, u društvu kolega i kompetentnih stručnjaka, razmijene mišljenja o najaktualnijim temama s kojima se čelnici JLS susreću u svom svakodnevnom radu.

Uvaženi predavači i gosti koji su potvrdili svoje sudjelovanje eksperti su za aktualne teme iz svoje domene. Zato na Koordinaciji očekujemo brojne čelnike JLS s područja Vukovarsko-srijemske, Osječko-baranjske, Brodsko-posavske, Požeško-slavonske i Virovitičko-podravske županije.

Pozivamo vas da srijedu, 19. veljače 2020., rezervirate za sudjelovanje na ovom zanimljivom događaju. Očekuje vas bogat program, zanimljiva predavanja i prilika za druženje i razmjenu iskustava.

Izdvajamo samo neke od najavljenih tema:
• Projekti sufinancirani iz ESI fondova i financijska korekcija kroz javnu nabavu
• Gradonačelnik kao Manager
• Nova Uredba uredskom poslovanju donosi tektonske prometne – jeste li spremni na to?
• Komunalna infrastruktura – provedite obveze zakonito, funkcionalno i svrsishodno
• Državna imovina = imovina lokalne samouprave?
• Otvoreni grad – digitalizacija i transparentnost
• Fiskalna odgovornost u proračunskom sustavu

Koordinacija će se održati u Hotelu ART, Nikole Zrinskog 44, Slavonski Brod s početkom u 10:00 sati, a za sve predstavnike JLS sudjelovanje je besplatno. Nakon radnog dijela svi prijavljeni sudionici moći će nastaviti druženje i razmjenu ideja na zajedničkom radnom ručku (oko 14 sati).

Molimo Vas da prijavnicu za sudjelovanje pošaljete do ponedjeljka 17. veljače 2020. godine. Prijavnica je dostupna na https://www.spi.hr/13-koordinacija-grado-nacelnika-slavonski-brod-2020/

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?