Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

19. Veljača 2020.

13. koordinacija grado/načelnika [Sl. Brod]

Redovna 13. koordinacija grado/načelnika u organizaciji domaćina Grada Slavonski Brod i gradonačelnika g. Mirka Duspare, tvrtke LIBUSOFT CICOM i Udruge gradova održava se 19. veljače 2020. u Slavonskom Brodu.

Jedinstvena je to prilika da se na jednom mjestu, u društvu kolega i kompetentnih stručnjaka, razmijene mišljenja o najaktualnijim temama s kojima se čelnici JLS susreću u svom svakodnevnom radu.

Uvaženi predavači i gosti koji su potvrdili svoje sudjelovanje eksperti su za aktualne teme iz svoje domene. Zato na Koordinaciji očekujemo brojne čelnike JLS s područja Vukovarsko-srijemske, Osječko-baranjske, Brodsko-posavske, Požeško-slavonske i Virovitičko-podravske županije.

Pozivamo vas da srijedu, 19. veljače 2020., rezervirate za sudjelovanje na ovom zanimljivom događaju. Očekuje vas bogat program, zanimljiva predavanja i prilika za druženje i razmjenu iskustava.

Izdvajamo samo neke od najavljenih tema:
• Projekti sufinancirani iz ESI fondova i financijska korekcija kroz javnu nabavu
• Gradonačelnik kao Manager
• Nova Uredba uredskom poslovanju donosi tektonske prometne – jeste li spremni na to?
• Komunalna infrastruktura – provedite obveze zakonito, funkcionalno i svrsishodno
• Državna imovina = imovina lokalne samouprave?
• Otvoreni grad – digitalizacija i transparentnost
• Fiskalna odgovornost u proračunskom sustavu

Koordinacija će se održati u Hotelu ART, Nikole Zrinskog 44, Slavonski Brod s početkom u 10:00 sati, a za sve predstavnike JLS sudjelovanje je besplatno. Nakon radnog dijela svi prijavljeni sudionici moći će nastaviti druženje i razmjenu ideja na zajedničkom radnom ručku (oko 14 sati).

Molimo Vas da prijavnicu za sudjelovanje pošaljete do ponedjeljka 17. veljače 2020. godine. Prijavnica je dostupna na https://www.spi.hr/13-koordinacija-grado-nacelnika-slavonski-brod-2020/

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija