Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

21. Listopad 2020.

14. Koordinacija grado/načelnika – Učinkovita organizacija JLS u Vodicama

U Vodicama će se krajem listopada održati 14. Koordinacija grado/načelnika i to pod pokroviteljstvom gradonačelnice gđe. Nelke Tomić i uz ljubazno gostoprimstvo Grada Vodica.

14. Koordinacija grado/načelnika – Učinkovita organizacija JLS održat će se u organizaciji Udruge Gradova i tvrtke LIBUSOFT CICOM, u srijedu, 21. listopada 2020. u Hotelu Olympia. Ovaj veliki skup okuplja grado/načelnike JLS koji upravo ovdje pronalaze relevantne i aktualne informacije i odgovore na pitanja s kojima se susreću u svom svakodnevnom radu.

U posljednjih pola godine pred grado/načelnike su stavljeni brojni izazovi koje nitko nije mogao predvidjeti niti planirati, mnoge su procedure mijenjane i po nekoliko puta, a mjere i zakonske obveze sve je teže pratiti i adekvatno primjenjivati. Period pred nama donosi ih zasigurno još, a i izbori su sve bliže pa je itekako važno biti na izvoru aktualnih informacija.

Koordinacija grado/načelnika jedinstvena je prilika da u društvu kolega i kompetentnih stručnjaka, razijenimo mišljenja o svim važnim temama za koje u ovom trenutku vlada najveće zanimanje. Stoga se na Koordinaciji očekuju brojni čelnici jedinica lokalne samouprave s područja Zadarske, Šibensko-kninske, Splitsko-dalmatinske i Dubrovačko-neretvanske županije.

Izdvajamo neke od najavljenih tema:
• Digitalno i transparentno
• Važnost i uloga strategije upravljanja imovinom u vlasništvu JLS
• Državna imovina = imovina lokalne samouprave?
• STP/eSPI kroz kriptoviruse
• Ostalo je malo vremena do lokalnih izbora – kako pobijediti?
• Upis nerazvrstanih cesta i novi Zakon o komunalnom gospodarstvu – upis cijelog spektra komunalne infrastrukture
• Otpis zastarjelih potraživanja i oslobođenja od javnih davanja uslijed pandemije COVID-19

Skup se održava uz sve potrebne mjere zaštite preporučene u svrhu zaštite od epidemije COVID-19.

Više informacija i prijave: www.spi.hr/14-koordinacija-grado-nacelnika-vodice-2020/

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija