Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

22. Rujan 2023.

15. Susret gradova i općina-prijatelja djece u Karlovcu

Ovogodišnji obljetnički 15. Susret gradova i općina-prijatelja djece održava se u Gradu Karlovcu-prijatelju djece, u petak 22. rujna 2023. godine.

Tema susreta je „Zeleni susreti – učinkovito, digitalno i održivo“, uz prezentacije projekata “Karlovac – pametan grad”, očekuje nas bogat i raznovrstan program za djecu i odrasle u reprezentativnim prostorima i lokacijama, kao što je novo prvo virtualno kino Edison, Centar Nikola Tesla, te posjeti Starom gradu Dubovcu i jedinstvenom slatkovodnom akvariju “Aquatika”.

Odrasli će biti sudionici panela, a djeca polaznici medijskih, kreativnih, ekoloških radionica i radionica održivog razvoja, kako bi svojim sudjelovanjem stekli nova znanja, vještine, informacije. Pozvane su delegacije djece i odraslih (zasad planirani broj 2 djeteta i 2 odrasle osobe) iz svih 89 gradova i općina-prijatelja djece.

Organizatori i domaćini iz Grada Karlovca, Koordinacijskog odbora, Središnjeg koordinacijskog te iz DND Karlovac i gradskih ustanova, osiguravaju besplatan ručak, realizaciju programa Susreta i svih sadržaja programa, kao i promotivne i informativne materijale i poklone, a dolazak delegacija iz gradova i općina i smještaj snose sami gradovi i općine.

Predprijave na Susret možete poslati do petka 25.kolovoza na karolina@savez-dnd.hr

Prijavnicu će dobiti sve delegacije koje su poslale prijave, i to nakon 28. kolovoza.

Za sva pitanja vezana uz prijave i organizaciju 15.Susreta u Karlovcu možete dobiti u Savezu DND-a Hrvatske, na 01/ 49 22 959 ili na karolina@savez-dnd.hr

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija