20. Svibanj 2021.

16. susret Dječjih vijeća

Pozivamo Društva „Naša djeca“ te gradove i općine uključene u akciju Prijatelj djece koji imaju aktivno Dječje vijeće na sudjelovanje na 16. susretu Dječjih vijeća koji će se održati u četvrtak 20. svibnja 2021. godine po prvi puta putem zoom platforme u online okruženju.

Tema 16. susreta Dječjih vijeća Hrvatske je „Kako uključiti djecu u procese donošenja odluka na europskoj razini“ koji se održava u okviru istoimenog projekta Saveza DND Hrvatske i Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

Molimo da svoje prijave pošaljete na mail: karolina@savez-dnd.hr do petka, 14. svibnja 2021. godine.

POZIVNO PISMO 16. SUSRETI DV HRVATSKE
final_PROGRAM_16. Susret Djecjih vijeca Hrvatske
final_PRIJAVNICA 1_za djecu i voditelje
final_SUGLASNOST ZAKONSKOG ZASTUPNIKA
final_ PRIJAVNICA 2_za duznosnike i goste

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?