Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

20. Svibanj 2021.

16. susret Dječjih vijeća

Pozivamo Društva „Naša djeca“ te gradove i općine uključene u akciju Prijatelj djece koji imaju aktivno Dječje vijeće na sudjelovanje na 16. susretu Dječjih vijeća koji će se održati u četvrtak 20. svibnja 2021. godine po prvi puta putem zoom platforme u online okruženju.

Tema 16. susreta Dječjih vijeća Hrvatske je „Kako uključiti djecu u procese donošenja odluka na europskoj razini“ koji se održava u okviru istoimenog projekta Saveza DND Hrvatske i Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

Molimo da svoje prijave pošaljete na mail: karolina@savez-dnd.hr do petka, 14. svibnja 2021. godine.

POZIVNO PISMO 16. SUSRETI DV HRVATSKE
final_PROGRAM_16. Susret Djecjih vijeca Hrvatske
final_PRIJAVNICA 1_za djecu i voditelje
final_SUGLASNOST ZAKONSKOG ZASTUPNIKA
final_ PRIJAVNICA 2_za duznosnike i goste

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija