Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

27. - 28. Rujan 2022.

2. Tehnička konferencija o vodama – CIJEVI, PUMPE I OPREMA

Časopis Komunal poziva vas na 2. Tehničku konferenciju o vodama – CIJEVI, PUMPE I OPREMA koja će održati 27. i 28. rujna u zadarskom hotelu Kolovare.

Kvalitetna mreža vodoopskrbe i odvodnje ključna je pretpostavka za uspješno poslovanje svih vodno-komunalnih tvrtki, a aktualna ulaganja u vodno-komunalnu infrastrukturu (aglomeracije, pročistači itd.) te izdašna sredstva koja pristižu iz EU prilika su za izgradnju nove infrastrukture, ali i za obnovu postojeće vodne mreže. Upravo stoga, ovogodišnja Tehnička konferencija će se fokusirati na teme vezane uz izgradnju komunalne infrastrukture i njeno unaprjeđenje.

Konferencija će ponuditi stručnu raspravu o temama kao što su:

· Zahtjevi kakvoće i kontrola ugradbenog materijala u vodoopskrbi i odvodnji
· Uređaji i tlačna oprema
· Sustavi daljinskog mjerenja
· Primjena GIS tehnologija
· Hidrauličko modeliranje vodoopskrbnih sustava
· Zaštita od korozije
· Oborinska odvodnja
· Digitalizacija poslovnih procesa
· Odabir pumpi i izgradnja crpnih stanica
· Smanjenje gubitaka u mreži

Očekuje se dolazak brojnih predstavnika vodno-komunalnih tvrtki, projektanata, izvođača radova te dobavljača opreme. Stručni skup u Zadru je prilika za poznavanje s najnovijim tehnologijama i opremom čija tehnologija omogućava veću produktivnost, uštede te bolju organizaciju rada komunalnih društava.

Tehnička konferencija o vodama 2022_prijavnica

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija