Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

24. - 25. Studeni 2021.

4. Središnja konferencija o zelenoj gradnji i održivom razvoju

Hrvatski savjet za zelenu gradnju priprema održavanje 4. SREDIŠNJE KONFERENCIJE O ZELENOJ GRADNJI I ODRŽIVOM RAZVOJU koja će se održati u digitalnom obliku putem ZOOM platforme, kroz 3 dana i 6 panela i to 9., 10. i 11. studenoga.

Konferencija je najveće godišnje okupljanje profesionalaca koji se bave zelenom ekonomijom, održivom gradnjom i prometom, zelenom energijom i održivim razvojem. Ove godine, jedan od glavnih govornika konferencije je iznimno cijenjeni arhitekt Philippe Block, glavni i odgovorni za projekt STRIATUS mosta. Riječ je o 3D printanom mostu za Bijenale u Veneciji. Radi se o mostu bez armature, materijal se “drži zajedno” zbog računalnog oblikovanja koji vraća tehniku gradnje iz gotike gdje se kamen držao zajedno zbog oblika gradnje.

Uskoro više informacija, program konferencije i organizacijske pojedinosti!

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija