24. - 25. Studeni 2021.

4. Središnja konferencija o zelenoj gradnji i održivom razvoju

Hrvatski savjet za zelenu gradnju priprema održavanje 4. SREDIŠNJE KONFERENCIJE O ZELENOJ GRADNJI I ODRŽIVOM RAZVOJU koja će se održati u digitalnom obliku putem ZOOM platforme, kroz 3 dana i 6 panela i to 9., 10. i 11. studenoga.

Konferencija je najveće godišnje okupljanje profesionalaca koji se bave zelenom ekonomijom, održivom gradnjom i prometom, zelenom energijom i održivim razvojem. Ove godine, jedan od glavnih govornika konferencije je iznimno cijenjeni arhitekt Philippe Block, glavni i odgovorni za projekt STRIATUS mosta. Riječ je o 3D printanom mostu za Bijenale u Veneciji. Radi se o mostu bez armature, materijal se “drži zajedno” zbog računalnog oblikovanja koji vraća tehniku gradnje iz gotike gdje se kamen držao zajedno zbog oblika gradnje.

Uskoro više informacija, program konferencije i organizacijske pojedinosti!

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?