Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

21. Rujan 2022.

4. Susret pravnika JLP(R)S

4. Susret pravnika JLP(R)S održava se u Zagrebu, 21. rujna (srijeda) 2022. godine od 10:00 do 15:00 sati, u organizaciji tvrtke Libusoft Cicom d.o.o. i Udruge gradova.

Na prethodnim su susretima pravnika naši stručni suradnici obradili široku lepezu pravnih tema s kojima se susreću kolegice i kolege u lokalnim jedinicama, od prisilne naplate i otpisa gradskih i općinskih prihoda do izazova nomotehnike i sastava općih akata. Budući da je ova poslovna godina u potpunosti u sjeni intenzivnih priprema za prelazak na EUR i uspostavu potpune digitalizacije poslovanja u lokalnim jedinicama, sasvim je razumljivo kako će digitalizacija upravnih, ovršnih, zemljišnoknjižnih i drugih postupaka biti u žarištu pozornosti našeg IV. susreta pravnika.

Okvirni pregled nekih tema koje nas očekuju na susretu:

– Nužne promjene koje donosi digitalizacija u područje lokalne samouprave – od poreznih i upravnih postupaka do služebeničkih odnosa
– Digitalizacija sudskih postupaka i potpuna digitalizacija komunikacije sa sudovima
– Utjecaj digitalizacije na prekršajne postupke u području komunalnog, prometnog i poljoprivrednog redarstva
– Skriveni biseri novog Zakona o proračunu – pravni pogled…

Navedeno, naravno, ne znači kako kroz naše panel diskusije nećemo obraditi i druge aktualne teme, bez obzira je li riječ o nekim starim i dobro poznatim dvojbama ili novim izazovima koje očekujemo!

Detaljan program i prijave

Za sudjelovanje na konferenciji potrebna je samo prijava. Kotizacija se ne naplaćuje!

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija