Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

28. - 29. Siječanj 2021.

5. godišnji forum EUSAIR-a „Strengthening the resilience of the Adriatic and Ionian Region through cooperation“

Objavljen je poziv za registraciju sudionika na 5. godišnjem forumu EUSAIR-a koji će se održati u online formatu 28. i 29. siječnja 2021. u Beogradu, Srbija.

Forum se organizira pod motom „Strengthening the resilience of the Adriatic and Ionian Region through cooperation“.

Plenarna i tematska zasjedanja usredotočit će se na digitalnu i zelenu tranziciju, regionalni odgovor na krizu COVID-19, makroregionalnu suradnju u odnosu na strateški i pravni okvir EU nakon 2020., novu metodologiju za proširenje i Zelenu agendu za Zapadni Balkan te oporavak kulturne i kreativne industrije u regiji.

Tradicionalno, Forum okuplja značajan broj visokih dužnosnika iz svih zemalja članica Strategije, predstavnike EK kao i predstavnike regionalnih i lokalnih zajednica, privatnog sektora, znanstvene zajednice i civilnog društva.

Prijave za sudjelovanje na forumu moguće je izvršiti preko poveznice: https://www.adriatic-ionian.eu/event/5th-annual-eusair-forum/registrations/

Sve dodatne informacije dostupne su na web stranici strategije: https://www.adriatic-ionian.eu/

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija