28. - 29. Siječanj 2021.

5. godišnji forum EUSAIR-a „Strengthening the resilience of the Adriatic and Ionian Region through cooperation“

Objavljen je poziv za registraciju sudionika na 5. godišnjem forumu EUSAIR-a koji će se održati u online formatu 28. i 29. siječnja 2021. u Beogradu, Srbija.

Forum se organizira pod motom „Strengthening the resilience of the Adriatic and Ionian Region through cooperation“.

Plenarna i tematska zasjedanja usredotočit će se na digitalnu i zelenu tranziciju, regionalni odgovor na krizu COVID-19, makroregionalnu suradnju u odnosu na strateški i pravni okvir EU nakon 2020., novu metodologiju za proširenje i Zelenu agendu za Zapadni Balkan te oporavak kulturne i kreativne industrije u regiji.

Tradicionalno, Forum okuplja značajan broj visokih dužnosnika iz svih zemalja članica Strategije, predstavnike EK kao i predstavnike regionalnih i lokalnih zajednica, privatnog sektora, znanstvene zajednice i civilnog društva.

Prijave za sudjelovanje na forumu moguće je izvršiti preko poveznice: https://www.adriatic-ionian.eu/event/5th-annual-eusair-forum/registrations/

Sve dodatne informacije dostupne su na web stranici strategije: https://www.adriatic-ionian.eu/

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?