18. Lipanj 2021.

8. Skupština mreže CIVINET Slovenija-Hrvatska-Jugoistočna Europa

Grad Šibenik je domaćin 8. Skupštine mreže CIVINET Slovenija-Hrvatska-Jugoistočna Europa, koja će se održati 18. lipnja u hibridnom (mješovitom) obliku.

Program će započeti godišnjom Skupštinom mreže na kojoj će prisutni biti upoznati s radom Mreže u prethodnoj godini i programom rada u ovoj godini, izjavom Političkog odbora za 2021. godinu te prijedlogom promjene Statuta.

Nakon Skupštine, slijedi okrugli stol “Mjere za održivu urbanu mobilnost u turističkim destinacijama“ i panel rasprava „Pametna mobilnost u turističkim destinacijama za postizanje mjera održive urbane mobilnosti“.

8. Skupština mreže CIVINET Slo-Hr-JIE_18 6 21_Program

PRIJAVA

Sudjelovanje uživo ili online potvrdite najkasnije do ponedjeljka 14.6.2021. putem on-line obrasca na sljedećoj poveznici:

Program uživo održat će se u Multimedijalnoj dvorani “Kuća umjetnosti Arsen” (Obala hrvatske mornarice 1, Šibenik). Svim sudionicima koji će sudjelovati online, dan prije događanja bit će poslana poveznica na ZOOM.

Sastanci Akademskog, Upravnog i Političkog odbora održat će se dan prije Skupštine, 17. lipnja /juna 2021. u popodnevnim satima od 16 do 18:30 sati. O dnevnom redu i točnom mjestu održavanja sastanaka članovi Odbora bit će obaviješteni putem elektroničke pošte.

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?