Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

18. Lipanj 2021.

8. Skupština mreže CIVINET Slovenija-Hrvatska-Jugoistočna Europa

Grad Šibenik je domaćin 8. Skupštine mreže CIVINET Slovenija-Hrvatska-Jugoistočna Europa, koja će se održati 18. lipnja u hibridnom (mješovitom) obliku.

Program će započeti godišnjom Skupštinom mreže na kojoj će prisutni biti upoznati s radom Mreže u prethodnoj godini i programom rada u ovoj godini, izjavom Političkog odbora za 2021. godinu te prijedlogom promjene Statuta.

Nakon Skupštine, slijedi okrugli stol “Mjere za održivu urbanu mobilnost u turističkim destinacijama“ i panel rasprava „Pametna mobilnost u turističkim destinacijama za postizanje mjera održive urbane mobilnosti“.

8. Skupština mreže CIVINET Slo-Hr-JIE_18 6 21_Program

PRIJAVA

Sudjelovanje uživo ili online potvrdite najkasnije do ponedjeljka 14.6.2021. putem on-line obrasca na sljedećoj poveznici:
https://bit.ly/3f1z8O1

Program uživo održat će se u Multimedijalnoj dvorani “Kuća umjetnosti Arsen” (Obala hrvatske mornarice 1, Šibenik). Svim sudionicima koji će sudjelovati online, dan prije događanja bit će poslana poveznica na ZOOM.

Sastanci Akademskog, Upravnog i Političkog odbora održat će se dan prije Skupštine, 17. lipnja /juna 2021. u popodnevnim satima od 16 do 18:30 sati. O dnevnom redu i točnom mjestu održavanja sastanaka članovi Odbora bit će obaviješteni putem elektroničke pošte.

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija