09. - 10. Listopad 2024.

Adria Security Summit u Sarajevu

Nakon uspješne turneje po gradovima regije, deveto izdanje Adria Security Summita vraća se u Sarajevo od 9. do 10. listopada 2024. godine. Ovo je važna etapa za Adria Security Summit koji je tako konačno zaokružio puni krug na svom višegodišnjem putu. Kongresni centar Hills bit će domaćin ovog etabliranog događaja za koji organizatori očekuju da će privući više od 160 izlagača i više od 3500 posjetitelja, kao i podržati više od 5000 B2B sastanaka.

Unatoč svojevrsnom povratku svojim korijenima u Sarajevu, gradu iz kojeg je najveći regionalni sigurnosni događaj krenuo u svoju uspješnu kampanju, Adria Security Summit neće se baviti prošlošću već će predstaviti najnovije trendove u industriji i ponuditi nove pristupe koji izravno pomažu tvrtkama da postići dodanu vrijednost.

Kako će Summit još jednom nadmašiti tradicionalno velika očekivanja sudionika?

Formula je jednostavna: s fokusom na stvaranje dodane vrijednosti za sudionike povezivanjem krajnjeg korisnika s najnovijim inovacijama u industriji. Na taj će način Summit poslužiti kao platforma za uspostavu povezivanja između sektora kako bi se svima ponudila prilagođena rješenja koja će zadovoljiti različite potrebe korisnika.

Osim toga, posebno skrojene prezentacije za različite profile sudionika bavit će se specifičnim potrebama različitih industrija. Program je osmišljen kako bi ponudio visoko personalizirano iskustvo koje će pobuditi i zadržati interes publike i osigurati relevantnost za sve sudionike iz različitih sektora unutar B2B poslovne platforme za umrežavanje. Počevši od prezentacija i panel rasprava do studija slučaja i interaktivnih prezentacija u izložbenom prostoru, Summit će predstaviti inovativna rješenja prilagođena različitim profilima korisnika, čime će se povećati ukupna vrijednost poslovnih subjekata.

Što donosi Adria Security Summit 2024.?

Adria Security Summit powered by Intersec po prvi će put ugostiti delegacije korisnika iz svih zemalja regije i šire. Posebna novost je postavljanje popratnih događanja unutar izložbenog prostora kako bi se izložbenom programu dala nova vrijednost.

Za više informacija o devetom Adria Security Summitu 2024, uključujući informacije o registraciji i programu događanja, posjetite www.adriasecuritysummit.com ili nas kontaktirajte na summit@asadria.com i +387 33 788 985.

Rezervirajte svoje mjesto na Adria Security Summitu 2024. i posjetite događaj s dodanom vrijednošću za tvrtke koji je posebno prilagođen različitim profilima sudionika!

Važne napomene, nastavno na uspostavljenu suradnju a&s Adria-e i Udruge gradova:

– Besplatna ulaznica za sve članice Udruge gradova
– Pristup konferencijskom programu za sve članice
– Razgovor i druženje s kompanijama koje izlažu kao i s predavačima

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?