Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

25. - 26. Svibanj 2022.

Akademija za čelnike i pročelnike – Zadar

U široj javnosti postoji uvriježena percepcija da su područja rada gradova i općina jasno navedena i utvrđena zakonom, a lokalni službenici i dužnosnici s nepodnošljivom lakoćom obavljaju svoje rutinske radne zadatke. Vrlo jednostavno, zar ne? Nažalost, ovakva banalno pojednostavljena i potpuno pogrešna percepcija je gotovo dijametralno oprečna stvarnom stanju lokalne samouprave u Republici Hrvatskoj. U stvarnosti, funkcioniranje lokalnih jedinica odražava se kroz gotov nepregledan niz stručnih područja rada koji zahtijevaju koordinirano djelovanje i primjenu različitih stručnih i profesionalnih znanja, a broj kojih  se, obzirom na sve veći broj nametnutih obveza od strane zakonodavca, neprestano povećava.

Program: Akademija za celnike – Zadar 2022

Prijava i detaljne informacije: https://www.spi.hr/akademija-za-celnike-i-procelnike-ogranicenja-obveze-i-izazovi-u-upravljanju-lokalnim-jedinicama-3/

 

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija