21. - 22. Travanj 2021.

BIM Edukacija – Osnove i tehnički uvid – weTHINK

BIM Edukacija – Osnove i tehnički uvid, održava se 21. i 22. travnja u blokovima od šest predavanja u trajanju od po 45 minuta.

Predavači su Igor Osmokrovic i Aleksandar Ilić (Bexel Consulting), a svoje su sudjelovanje već potvrdile građevinske tvrtke, konzultanti, arhitekti i građevinski inženjeri, projektanti, ali i dizajneri.

Pogledajte skraćeni program:
BIM Edukacija b

Program s više informacija:
weTHINK. BIM edukacije – Radni program

Želite li više saznati o austrijskom start-up-u, platformi za edukacije i razmjenu znanja?
8 JAN 2021 – About weTHINK_

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?