26. Studeni 2020.

Centri igre “KRENIMO ZAJEDNO” – mjesto podrške djeci i obiteljima u lokalnim zajednicama – webinar!

Pučko otvoreno učilište, Korak po korak, i partneri pozivaju vas na ONLINE događaj za donosioce odluka na lokalnim razinama i predstavnike jedinica lokalne samouprave – CENTRI IGRE ´KRENIMO ZAJEDNO´ KAO MJESTO PODRŠKE DJECI I OBITELJIMA U LOKALNIM ZAJEDNICAMA – pristup ´TOY for Inclusion´.

Webinar će vam dati odgovore na pitanja što je Centar igre? Što je Lokalni akcijski tim? Koji su rezultati pristupa ´TOY for Inclusion´ u Sisku i Orehovici? Koja je uloga Centara igre u vrijeme COVID-19- i kako smo se prilagođavali? Dat će vam i procjenu troškova rada Centra igre za gradove i općine te odgovore na druga vaša pitanja!

Webinar se održava 26. studenog, od 13 do 14 sati.

Više informacija i link za registraciju:

Krenimo zajedno poziv za gradove i općine

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?