Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

26. Studeni 2020.

Centri igre “KRENIMO ZAJEDNO” – mjesto podrške djeci i obiteljima u lokalnim zajednicama – webinar!

Pučko otvoreno učilište, Korak po korak, i partneri pozivaju vas na ONLINE događaj za donosioce odluka na lokalnim razinama i predstavnike jedinica lokalne samouprave – CENTRI IGRE ´KRENIMO ZAJEDNO´ KAO MJESTO PODRŠKE DJECI I OBITELJIMA U LOKALNIM ZAJEDNICAMA – pristup ´TOY for Inclusion´.

Webinar će vam dati odgovore na pitanja što je Centar igre? Što je Lokalni akcijski tim? Koji su rezultati pristupa ´TOY for Inclusion´ u Sisku i Orehovici? Koja je uloga Centara igre u vrijeme COVID-19- i kako smo se prilagođavali? Dat će vam i procjenu troškova rada Centra igre za gradove i općine te odgovore na druga vaša pitanja!

Webinar se održava 26. studenog, od 13 do 14 sati.

Više informacija i link za registraciju:

Krenimo zajedno poziv za gradove i općine

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija