Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

28. Veljača 2024.

CERV webinar o gender mainstreamingu

Ured za udruge Vlade RH kao Nacionalna kontakt točka programa Građani, jednakost, prava i vrijednosti (CERV) obavještava potencijalne prijavitelje o zanimljivom i korisnom događanju koje je vezano za razvoj dodatnih znanja za uspješniju prijavu na natječaje koji su trenutno dostupni u sklopu CERV programa.

Pozivaju na prijavu za webinar koji organizira mreža nacionalnih kontakt točaka 28. veljače od 10:30- 12:30 na temu gender mainstreaming-a, s ciljem dodatnog pojašnjavanja ovog aspekta unutar CERV programa. Na webinaru će biti predstavljeni primjeri dobre prakse, tj. projekti koji su uspješno implementirali rodne politike u svoje projekte te će biti moguće postavljati pitanja predavačima uz dodatnu raspravu i umrežavanje unutar “break out rooms-a”.

Prijava je obavezna putem linka: https://eu.jotform.com/euform/cerv-forum

Radni jezik je engleski.

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija